Haagse horecavergunningen via het Ondernemingsdossier

Via het Online Ondernemingsdossier kunnen voortaan 300 horeca-bedrijven in Den Haag makkelijker hun vergunningen en ontheffingen regelen.

Meer informatie over het Online Ondernemingsdossier vindt u op de website www.binnelandsbestuur.nl

Haags Ondernemershuis Vaillantlaan

Het Haags Ondernemershuis is dé plek in Den Haag voor alle ondernemers. Hier kun je als ondernemer persoonlijk, telefonisch en digitaal met je vragen terecht. Er zijn specialisten in huis die je bijstaan in elke fase van het ondernemerschap. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf hebt, of je net begint, al jaren onderneemt of gaat stoppen. 

Bovendien kun je in het Haags Ondernemershuis tegen een betaalbare prijs activiteiten organiseren of vergaderen. En je kunt er als startende ondernemer ook nog voordelig een werkplek huren in een omgeving die desgewenst meedenkt met jouw onderneming.

Kijk voor meer informatie op www.haagsondernemershuis.nl.

Kvk Seminars en Bijeenkomsten

De Kamer van Koophandel organiseert regelmatig seminars en bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Klik hier voor een overzicht van bijeenkomsten in uw regio (voer Den Haag in bij locatie linksonder). 

VBM Businessclub

VBM-Businessclub is het kleurrijkste, Haagse netwerk voor ondernemers. Het is een laagdrempelige ondernemersclub waar mensen elkaar in een gezellige sfeer zaken gunnen. Hoewel beslist in Nederland geworteld, hebben veel leden ook sterke zakelijke banden met een ander land in de wereld. We nodigen nadrukkelijk ook ZZP’ers uit.

VBM organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten voor zowel leden als niet-leden. 

kijk voor meer informatie op www.vbmbusinessclub.nl 

VNO-NCW

VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. De bij VNO-NCW aangesloten bedrijven en (branche)organisaties - tezamen zo'n 115.000 ondernemingen - vertegenwoordigen 90 procent van de werkgelegenheid in de Nederlandse marktsector. VNO-NCW werkt via een volledig geïntegreerd bureau nauw samen met MKB-Nederland, de ondernemingsorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast zijn aan VNO-NCW vijf regionale werkgeversverenigingen verbonden. 

Kijk hier voor meer informatie op www.vno-ncw.nl