Hobbemagisch Hobbemastraat

Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u welkom! Ook voor huidverzorging, beauty, hair, fashion, interieur, juwelen, bruidsmode, gezondheid, fietsen, huishoudelijke artikelen, reizen, witgoed, notebooks, HD screens, mobiele telefonie, ICT dienstverlening, financiële transacties en advies.

Even stoppen en shoppen dat kan. Maar ook voor een culturele of culinaire ervaring kunt u urenlang volop sfeervol, nee zelfs magisch genieten. Topondernemers van verschillende culturen die u als klant echt nog behandelen zoals het hoort… als een koning(in). Bij het ondergaan van de zon verkleuren de prachtige pilaren onder de arcades in een sfeervol en magisch groen en blauw door middel van de duurzame led-verlichting. Wilt u meemaken hoe een echte authentieke markt er uit ziet? De “Haagse Mart” is onze goede buur.

Bezoek ons unieke winkelgebied, wij beloven u een magische belevenis!!

Kijk voor meer informatie over de wijk en het laatste nieuws op onderstaande website. 

www.hobbemagisch.nl

Herman Schoenen

Op het Hobbemaplein, A-locatie door de ligging, direct naast de grote klantentrekker de Haagse Markt, vind je 'Herman'. Herman Schoenen is bekend geworden als één van de goedkoopste in Den Haag, maar wel met steeds de nieuwste mode.

 

In juni 2000 was het grote nieuwbouwpand voor Herman Schoenen klaar. Door schaalvergroting in de schoenenwereld en door de opkomst van de vele discounters heeft Herman Schoenen zijn formule stapsgewijs aangepast. Herman verkoopt nu schoenen, kleding en accessoires van wel meer dan 30 bekende merken, waaronder Guess, DKNY, Roberto Botticelli, Moschino en Hugo Boss.

Openingstijden:
Ma, di, wo, vr9.30 - 18.00 uur
Donderdag9:30 - 22.00 uur
Zaterdag9.30 - 17.30 uur
Contact:
Hobbemaplein 4
070-380 57 74
info@hermanschoenen.nl
www.hermanschoenen.nl

Meydan

Houdt u ook van lentil soep en kebab? Als liefhebber van de Turkse keuken hoeft u niet verder te zoeken. Op de hoek van de Hobbemastraat en het Hobbemaplein bevindt zich een mooi Turks restaurant. U kunt hier in ongedwongen sfeer van een heerlijke lunch of avondmaaltijd genieten. Dagelijks worden er drie soorten warme maaltijden, kebab en soepen geserveerd.

 

Maak er gelijk een leuk dagje van en ga eerst naar hartenlust shoppen op de Haagse Markt, die er direct naast ligt. Let op de markt is open op ma, wo, vr en za.

Openingstijden:
Maandag - Zondag7.00 - 23.00 uur
Contact:
Hobbemaplein 97
070-215 85 95

Roshni's Fashion

Een winkel die niet weg te denken is uit het straatbeeld van de Hobbemastraat. Roshni's is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring. Met haar zeer uitgebreide assortiment in gelegenheidskleding & bruidsmode, is dit een winkel waar de term 'one-stop-shopping' zeker van toepassing is. 

 

Gespecialiseerd in westerse bruidsmode van diverse grote merken, gouden (trouw)sieraden in 14/18/22 karaat, (bruids)schoenen, kleding voor uw heilige communie, haardecoratie, decoratieve benodigdheden voor receptie, galakleding, jurken voor een Miss-verkiezing en gaat u zo maar door.

Openingstijden:
Maandag - zaterdag9.00 - 18.00 uur
Donderdag9:00 - 20.00 uur
Contact:
Hobbemastraat 267
070-388 55 77
info@roshnis.nl
www.roshnis.nl

Palatium Saray

Voor de aankomende bruiden onder ons is deze winkel een waar paradijs. U vindt hier de mooiste bruidsjurken voor de grote dag. Bij Palatium Saray helpen ze graag bij het vinden van die ene perfecte jurk en de benodigde accessoires.

Geen bruid, maar wel op zoek naar een jurk voor een speciale gelegenheid? Keuze volop uit oogstrelende galajurken, schoenen en accessoires.

Openingstijden:
Maandag - zaterdag10.00 - 18.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Zondag12.00 - 17.00 uur
Contact:
Hobbemastraat 310-314
070-388 47 81
info@palatiumsaray.nl
www.p-alatiumsaray.nl

Dubai Jewellers

Dubai Jewellers bestaat sinds juli 2009 en is een jong maar zeer ervaren juwelierszaak. Zij streven ernaar om de behoeften van klanten te vervullen door exclusieve sieraden uit Dubai en India aan te bieden.

Dit aanbod is dan ook de reden dat deze winkel gevestigd is aan de Hobbemastraat; de vele verschillende culturen zorgen ervoor dat er vanuit de buurt veel vraag is naar de sieraden die zij verkopen. Het multiculturele aspect van de buurt waarin Dubai Jewellers zich bevindt, is terug de vinden in de collectie van de winkel; de collectie varieert van 22 karaats goud met een 'Indian Touch', Indiase filigrein handwerk tot aparte 14 en 18 karaats Surinaamse en Italiaanse sieraden.

 

Openingstijden:
Maandag - zaterdag10.30 - 17.30 uur
Contact:
Hobbemastraat 316B
070-388 42 81
www.dubaijewellers.nl
Voor Ondernemers