Vaillant Theater

Midden in de Schilderswijk ligt het Vaillant Theater. Een unieke ontmoetingsplek in cultureel divers Den Haag. Het theater maakt deel uit van Stichting Culturalis en is een unieke locatie waar amateurpodiumkunstenaars producties kunnen maken en tonen. Er is volop ruimte om nieuwe stijlen te creëren.

De missie van het Vaillant Theater is het vergroten van de culturele participatie van Hagenaars. Naast het stimuleren en zichtbaar maken van Haags podiumtalent, betekent dit ook het enthousiasmeren en aantrekken van nieuwe publieksgroepen. Het theater richt zich hierbij in het bijzonder op Hagenaars met een niet-westerse achtergrond en jongeren.

Iedereen met een passie voor muziek, dans, theater of een combinatie hiervan, is van harte welkom om te kijken en mee te doen bij het Vaillant Theater. Het theater biedt naast de vele voorzieningen, ook deskundig advies en ondersteuning, waarbij vernieuwing en experiment binnen de podiumkunsten volop worden gestimuleerd.

Wij zijn graag bereid u te helpen bij het samenstellen van een programma op maat dat past binnen uw budget. Voor het aanvragen van informatie of een vrijblijvend voorstel, kunt u ons bereiken via info@devaillant.nl

Hobbemastraat 120 
2526 JS Den Haag

T. 070 44 52 800
W. www.devaillant.nl
E. info@devaillant.nl