Workshops

Alle groepsprogramma's zijn uit te breiden met verschillende workshops en bezoeken. U kunt kiezen uit actieve en educatieve elementen. De workshops kunnen afhankelijk van de groepsgrootte op diverse locaties gegeven worden. Ook is het mogelijk zelf voor een locatie te zorgen. 

Workshop Djembe
De djembe is een trommel die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Het bespelen van een djembe is een kunstvorm. Net als binnen andere muziekstijlen, dient het spel uit het gevoel te komen en mag niets krampachtig klinken. Tijdens de workshop leert u de beginselen van het Afrikaans trommelen.

Workshop Bollywooddans
Bollywood is de bijnaam van de Hindi filmindustrie in Mumbai, vroeger genaamd Bombay. De hedendaagse Bollywood filmdans is een mix van allerlei dansstijlen, naast de traditionele Indiase klassieke dans uit India zie je ook invloeden uit de salsa, merengue, buikdans, streetdance en Afrikaanse dans. Hierdoor ontstaat een hippe en vooral swingende variant waarbij de Indiase invloeden en bewegingen nog terug te zien zijn.

Workshop Chinese kalligrafie
Tijdens deze workshop leert u enkelen karakters schrijven in het Chinees.

Workshop eten met Chinese eetstokjes
Zoals de titel al omschrijft leert u tijdens deze workshop eten met chinese eetstokjes. Waarbij u gelijk wat hapjes uit de Chinese keuken kunt proeven.

Workshop Chinese thee-schenkerij
Tijdens deze workshop worden maar liefst 4 Chinese thee soorten op traditionele wijze bereid en geserveerd.

Locatie Bezoek

U kunt er ook voor kiezen om uw groepsprogramma uit te breiden met een bezoek aan een culturele/religieuze instelling. U kunt kiezen uit actieve en educatieve elementen. Zie hieronder de mogelijkheden:

- Hammam (Oosterse badhuis)
- Al Aksa Moskee
- Noeroel Islam Moskee
- Ram Mandir Tempel
- Gurdwara (Sikh Tempel)
- Sarnamihuis

Aanvragen en Kosten

Bovenstaande workshops en locatiebezoeken zijn mogelijk i.c.m. een van de tours onder leiding van een gids. Het aanbod kan veranderen.

De kosten voor de workshops en locatie bezoeken zijn op aanvraag.

Stuur uw aanvraag naar info@citymondial.nl 

Voor Ondernemers