Hieronder vindt u het agenda overzicht van januari. 

Kinderrondleiding Binnenhof

ProDemos organiseert op het Binnenhof in Den Haag een speciale kinderrondleiding voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die elke zaterdag om 13:00 uur van start gaat. Tijdens deze rondleiding is er een korte wandeling over het Binnenhof en een bezoek aan de Ridderzaal. De gids houdt in zijn verhaal extra rekening met kinderen.  

Ook zo benieuwd waar de koning de troonrede voorleest en hoe zijn troon eruit ziet? Waar de minister-president werkt en waar de Gouden Koets het Binnenhof op rijdt op Prinsjesdag? Neem je familie mee en ontdek het Binnenhof!

Bekijk de troon van koning Willem-Alexander tijdens een deze rondleiding door de historische gebouwen van de Staten-Generaal: de Ridderzaal, de Eerste en de Tweede Kamer. 

Bezoek de website van ProDemos voor meer informatie: www.prodemos.nl

Cynthia Mc Leod vertelt..

18 januari 2015

Tutuba, het meisje dat de ramp van het slavenschip Leusden overleefde. 

Zondag 18 januari 2015 vertelt Cyntia Mc Leod, schrijfster van het boek 'Hoe duur was de suiker', het verhaal van Tutuba die de ramp overleefde

De voorstelling is in samenwerking met de afro Surinaamse zang en dansgroep Bromelia en Kawin, die op gepaste traditionele wijze eer zullen brengen aan de Afrikanen van het schip. 

De voorstelling vindt van 16:00 tot 19:00 uur plaats in Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120.

Kaarten à € 7,00 zijn verkrijgbaar via de website van het theater. 

Voor Ondernemers