Welkom in het City Mondial Gebied!

Den Haag is een internationale en multiculturele stad met diverse bijzondere locaties. Velen zijn al bekend, zoals het Vredespaleis en het Binnenhof. Alhoewel Den Haag nog veel meer te bieden heeft. Bekijk deze prachtige stad achter de Duinen eens vanaf de andere kant. City Mondial helpt u daarbij! Wij bieden verschillende mogelijkheden om bezoekers kennis te laten maken met echte Haagse hotspots, zoals De Haagse Markt en Avenue Culinaire.

In het City Mondial gebied zijn verschillende tour mogelijkheden waarmee u een dagje Den Haag leuk en origineel kunt indelen. Bijvoorbeeld met wandelroutes of fiets- en steptochten door de verschillende wijken. Een erg populaire manier om Den Haag te verkennen is een rondvaart door de Haagse grachten. Gedurende de tocht ontdekt u bijvoorbeeld prachtige historische grachtenpanden en paleistuinen. Ook heeft u een schitterend zicht op de skyline van Den Haag. De dag kunt u vervolgens afsluiten met een heerlijk diner in één van de vele restaurants aan de Avenue Culinaire.

In het City Mondial gebied worden ook veel gezellige evenementen georganiseerd die u kunt bezoeken. Enkele voorbeelden zijn het jaarlijks terugkerende Jazz in de gracht en Wereldreis door eigen stad. Regelmatig worden nieuwe evenementen georganiseerd.

Neem contact op met City Mondial voor een Kleurrijk Dagje Den Haag.

Voor Ondernemers