Voor het eerst Asian Markets in hartje Den Haag!

17 november 2009

Den Haag Zoek je een Chinees cadeautje, heb je een Chinese jurk nodig of wil je lekker Thais eten? Dat kan allemaal op de Asian Markets in hartje Den Haag bij Chinatown!

Hartje Den Haag staat in de maanden november en december in het teken van Asian Markets. Op vijf zaterdagen wordt een deel van Chinatown (tussen C&A en Hema op de Grote Marktstraat) omgetoverd tot een gezellig plein met marktkraampjes gevuld met Aziatische kleding, eten en entertainment.

Zaterdag 21 november is de eerste Asian Market. Mocht je dan niet kunnen, dan kan je altijd nog langskomen op zaterdag 28 november, 5, 12 en 19 december.

Combineer de markt met een bezoek aan de Wagenstraat waar de prachtige poorten van Chinatown zo goed als klaar zijn. Deze poorten zijn nergens anders in Europa te vinden en geven Chinatown een extra glans. Proef en beleef 'the China Experience!'

 

Lezersactie

Lezers van dit bericht kunnen gratis een kinderpuzzeltocht door Chinatown afhalen bij het bezoekerscentrum van City Mondial 'Kleurrijk Den Haag' aan de Wagenstraat 193 (hoek Wagenstraat/Dunne Bierkade) o.v.v. 'Asian Markets'. Voor info bel 070-4023336 of stuur een mail naar info@citymondial.nl.

De Aziatische wintermarkten worden georganiseerd door City Mondial i.s.m. Stichting Chinatown.

Voor Ondernemers