Agenda

Breed buurtoverleg Schilderswijk

Het Breed Buurtoverleg vormt het hart van bewonersorganisatie De Paraplu. Hier ontmoeten bewoners elkaar, delen hun ervaringen en bedenken projecten om de buurt schoner, veiliger en leefbaarder te maken. Vaak schuiven medewerkers van de Gemeente of instanties aan om informatie te geven of te ontvangen.

Alle bewoners en bewonersgroepen van de Schilderswijk zijn welkom op de maandelijkse bijeenkomsten. En: als je drie keer komt stem je mee over alle besluiten die worden genomen. Jouw stem wordt dus gehoord! Het BBO Schilderswijk-West vindt plaats in het pand van De Paraplu aan de Van der Neerstraat 238.

 

Meer weten? Agenda’s ontvangen? Stuur een mail naar info@parapludh.nl of bel met De Paraplu: 070 – 3809200 (bereikbaar op maandag en donderdag van 9u tot 14u).

Woon je in de Schilderswijk, Transvaal, Oude Centrum, Kortenbos, Stationsbuurt, Rivierenbuurt of Zeeheldenkwartier? Dan hoef jij je deze zomer niet te vervelen. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de buurthuizen, sporthallen en op de playgrounds? Lees het via onderstaande link!

Zomeractiviteiten 2018

 

Voor Ondernemers