Tweede editie Blended trekt 12.000 bezoekers

maandag 25 september 2017 09:46


De tweede editie van het gratis Blended Festival in Transvaal en de Schilderswijk heeft dit weekend zo’n 12.000 bezoekers getrokken, meldt de organisatie. De belangrijkste publiekstrekker was de Amsterdamse rapper Dio, die optrad met James Watss.

De organisatie mocht dit weekend niet klagen met het mooie nazomerweer. Zaterdag kwamen er 4.000 bezoekers naar het Oranjeplein voor optredens van onder anderen Glowinthedark en Jayh Jawson & Deuxperience band. Zondag kwamen 8.000 mensen naar het Wijkpark Transvaal, waar onder meer Josylvio en Dio met James Watss optraden. Vorig jaar kwamen er volgens de organisatie ongeveer 20.000 mensen naar het evenement.

Het festival verliep zonder incidenten. Vorig jaar waren er tijdens de eerste editie wel enkele opstootjes. Die vonden plaats in de avond. Daarom was het festival dit weekend alleen in de middag. “Nu we hebben laten zien dat het zonder problemen is verlopen, kunnen we volgend jaar kijken naar verdere uitbreiding van het evenement”, aldus organisator Peter Boelhouwer.

 

Bron: Den Haag FM

Voor Ondernemers