Toerisme

Den Haag geldt al lange tijd als wereldstad met zijn ambassades, het Vredespaleis en natuurlijk het Binnenhof. Dankzij het werk van City Mondial groeide het bewustzijn dat Den Haag meer te bieden heeft dan de hoogtepunten in het centrum. Het steeds aantrekkelijkere aanbod van activiteiten, evenementen en producten met een sociaal karakter leidt er toe dat het projectgebied uitgroeit tot een volwaardig toeristisch en informatief product, dat ruimte biedt aan een unieke vorm van vrijetijdsbesteding en bewustwording.

Ons informatiecentrum op Wagenstraat 193 is Toeristisch Informatie Punt (VVV) voor bezoekers aan Den Haag, waarbij de bezienswaardigheden, evenementen en tours in ons werkgebied centraal staan.

Wilt u een bijzondere en verrassende dag in Den Haag plannen? Bent u op zoek naar een goed restaurant? Wilt u een rondvaart maken of een wandeling buiten het centrum maken onder leiding van een gids of op eigen gelegenheid? Kom dan langs ons informatiecentrum wij helpen u graag verder. Klik hier voor de openingstijden. 

Voor Ondernemers