Veel gestelde vragen

Wat doet City Mondial?
Stichting City Mondial zet zich in voor de wijkcommunicatie, stimulering van de wijkeconomie en bevordering van het toerisme om te komen tot een beter imago en sterkere sociale cohesie in de Schilderswijk, Transvaal, Rivierenbuurt, Stationsbuurt en Avenue Culinaire in de stad Den Haag. 

Waarvoor kan ik bij City Mondial terecht?

Bij City Mondial vindt u een antwoord op al uw vragen op het gebied van wijkcommunicatie, wijkeconomie en toerisme in de Schilderswijk, Transvaal en de Stations- Rivierenbuurt.

Bij de vestiging van City Mondial/GA Den Haag aan de Wagenstraat 185a kunt u terecht voor informatie over de stad.

U kunt bij ons kaartjes reserveren en afhalen voor de rondvaart of stadswandelingboekjes kopen, waarmee u op eigen gelegenheid Kleurrijk Den Haag kunt verkennen. Ook kunt u via deze locatie aanvragen doen voor GA Den Haag (GroepsArrangementen); wandelen, varen, steppen, kanoën, fietsen, bezoek aan religieuze instellingen en workshops. De mogelijkheden zijn enorm. 


Bij de wijkcommunicatievestiging van City Mondial in theater De Vaillant (Hobbemastraat 120) kunt u terecht met al u vragen op het gebied van wijkcommunicatie. Heeft u een boodschap die u met de rest van de bewoners uit de wijken wilt delen, kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van uw website of heeft u een andere vraag waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Kom dan gerust bij ons langs.

Hoe kom ik bij City Mondial?

Vestiging City Mondial/GA Den Haag

Met het openbaar vervoer
Met onderstaande trams en bus komt u bij het informatiecentrum City Mondial/GA Den Haag. Vanaf de tramhalte moet u nog 5min lopen. De bus stopt praktisch voor de deur.
- Tram 16, 9, 1, 10 (halte Bierkade)
- Bus 18 (halte Bierkade)

Lopend
U loopt vanaf Station Holland Spoor rechtdoor de Stationsweg op, die uiteindelijk overgaat in de Wagenstraat. Als u de brug over gaat ziet u na zo'n 50 meter het informatiecentrum van City Mondial/GA Den Haag op nummer 185a. Vanaf Station Hollands Spoor is het ca. 10 min lopen.

Auto
Mensen die met de auto komen, let erop dat er in de omgeving van de Bierkade allemaal betaald parkeren is. U kunt gebruik maken van de parkeergarages in de Amsterdamse Veerkade of Spui.

Vestiging wijkcommunicatie

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Den Haag Centraal gaat tram 6 direct naar halte Vaillantlaan. Vanaf hier is het nog één minuut lopen naar theater De Vaillant.

Lopend
Vanaf station Holland Spoor loopt u rechtdoor de Stationsweg op. Voor de brug gaat u naar links het Groenewegje op. Deze weg vervolgt u op de Hooftskade die overgaat in de Hobbemastraat. Deze volgt u tot u bij theater De Vaillant komt aan uw linkerhand.
Het is ca. 20 minuten lopen.

Auto
Mensen die met de auto komen; in de omgeving van de Hobbemastraat is het betaald parkeren.

Hoe blijf ik op de hoogte van de activiteiten in het City Mondial gebied?

Volg City Mondial op Facebook en Twitter en ontvang de laatste nieuwtjes over City Mondial en het City Mondial gebied.

Kan ik de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen?
Ja, via de homepage kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven (wijknieuws en toerisme) van City Mondial. 

De nieuwsbrief 'wijknieuws' zal specifiek gericht zijn op wijkcommunicatie en de lezer op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de wijk.

De nieuwsbrief 'toerisme' zal vooral ingaan op evenementen en toeristische trekpleisters in het gebied. 

Verkoopt City Mondial ook VVV bonnen?
Ja, sinds mei 2013 verkopen wij ook VVV Bonnen. Indien u een grote hoeveelheid aan bonnen nodig heeft raden wij u aan dit vooraf te reserveren. 

Let op! Wij accepteren geen VVV Bonnen als betaling voor onze producten en diensten. 

U kunt bij ons ook waardebonnen voor de Ooievaart (rondvaart) kopen.

Voor Ondernemers