Veel gestelde vragen

Wat doet City Mondial?
Stichting City Mondial zet zich in voor de wijkcommunicatie, stimulering van de wijkeconomie en bevordering van het toerisme om te komen tot een beter imago en sterkere sociale cohesie in de Schilderswijk, Transvaal, Rivierenbuurt, Stationsbuurt en Avenue Culinaire in de stad Den Haag. 

Waarvoor kan ik bij City Mondial terecht?

Bij City Mondial vindt u een antwoord op al uw vragen op het gebied van wijkcommunicatie, wijkeconomie en toerisme in de Schilderswijk, Transvaal en de Stations- Rivierenbuurt.

Bij de vestiging van City Mondial/GA Den Haag aan de Wagenstraat 185a kunt u terecht voor informatie over de stad.

U kunt bij ons kaartjes reserveren en afhalen voor de rondvaart of stadswandelingboekjes kopen, waarmee u op eigen gelegenheid Kleurrijk Den Haag kunt verkennen. Ook kunt u via deze locatie aanvragen doen voor GA Den Haag (GroepsArrangementen); wandelen, varen, steppen, kanoën, fietsen, bezoek aan religieuze instellingen en workshops. De mogelijkheden zijn enorm. 


Bij de wijkcommunicatievestiging van City Mondial bij bewonersorganisatie De Paraplu (Van der Neerstraat 238) kunt u terecht met al u vragen op het gebied van wijkcommunicatie. Heeft u een boodschap die u met de rest van de bewoners uit de wijken wilt delen, kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van uw website of heeft u een andere vraag waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Kom dan gerust bij ons langs.

Hoe blijf ik op de hoogte van de activiteiten in het City Mondial gebied?

Volg City Mondial op Facebook en Twitter en ontvang de laatste nieuwtjes over City Mondial en het City Mondial gebied.

Kan ik de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen?
Ja, via de homepage kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven (wijknieuws en toerisme) van City Mondial. 

De nieuwsbrief 'wijknieuws' zal specifiek gericht zijn op wijkcommunicatie en de lezer op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de wijk.

De nieuwsbrief 'toerisme' zal vooral ingaan op evenementen en toeristische trekpleisters in het gebied. 

Voor Ondernemers