Veel gestelde vragen

Wat doet City Mondial?
Stichting City Mondial zet zich in voor de wijkcommunicatie, stimulering van de wijkeconomie en bevordering van het toerisme om te komen tot een beter imago en sterkere sociale cohesie in de Schilderswijk, Transvaal, Rivierenbuurt, Stationsbuurt en Avenue Culinaire in de stad Den Haag. 

Waarvoor kan ik bij City Mondial terecht?

Bij City Mondial vindt u een antwoord op al uw vragen op het gebied van wijkcommunicatie, wijkeconomie en toerisme in de Schilderswijk, Transvaal en de Stations- Rivierenbuurt.

Bij het City Mondial informatiecentrum kunt u terecht voor informatie over Den Haag. In ons informatiecentrum vind u ook een VVV informatiepunt met beeldscherm waarop u actuele toeristische informatie kunt vinden.  

U kunt bij ons kaartjes reserveren en afhalen voor de rondvaart of stadswandelingboekjes kopen, waarmee u op eigen gelegenheid Kleurrijk Den Haag kunt verkennen. Ook kunt u via deze locatie aanvragen doen voor GA Den Haag (GroepsArrangementen); wandelen, varen, steppen, kanoën, fietsen, bezoek aan religieuze instellingen en workshops. De mogelijkheden zijn enorm. 


Bij de wijkcommunicatievestiging van City Mondial aan de Hoefkade kunt u terecht met al u vragen op het gebied van wijkcommunicatie. Heeft u een boodschap die u met de rest van de bewoners uit de wijken wilt delen, kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van uw website of heeft u een andere vraag waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Kom dan gerust bij ons langs.

Hoe kom ik bij City Mondial?

Vestiging Informatiecentrum

Met het openbaar vervoer
Met onderstaande trams en bus komt u bij het City Mondial Informatiecentrum. Vanaf de tramhalte moet u nog 5min lopen. De bus stopt praktisch voor de deur.
- Tram 16, 9, 1, 10 (halte Bierkade)
- Bus 18 (halte Bierkade)

Lopend
U loopt vanaf Station Holland Spoor rechtdoor de Stationsweg op, die uiteindelijk overgaat in de Wagenstraat. Als u de brug voorbij loopt ziet u op de hoek het informatiecentrum van City Mondial op nummer 193. Vanaf Station Hollands Spoor is het ca. 10 min lopen.

Auto
Mensen die met de auto komen, let erop dat er in de omgeving van de Bierkade allemaal betaald parkeren is. U kunt gebruik maken van de parkeergarages in de Amsterdamse Veerkade of Spui.

Vestiging wijkcommunicatie

Met het openbaar vervoer
U loopt vanaf Station Holland Spoor rechtdoor de Stationsweg op. U gaat  vervolgens linksaf de Hoefkade op. U loopt langs het politiebureau en steekt over bij het kruispunt. Na ongeveer 100 meter bent u gearriveerd bij clubhuis De Mussen.

Lopend
Zie beschrijving openbaar vervoer.

Auto
Mensen die met de auto komen; in de omgeving van de Hoefkade is het betaald parkeren.

Hoe blijf ik op de hoogte van de activiteiten in het City Mondial gebied?

Volg City Mondial op Facebook en Twitter en ontvang de laatste nieuwtjes over City Mondial en het City Mondial gebied.

Kan ik de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen?
Ja, via de homepage kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven (wijknieuws en toerisme) van City Mondial. 

De nieuwsbrief 'wijknieuws' zal specifiek gericht zijn op wijkcommunicatie en de lezer op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de wijk.

De nieuwsbrief 'toerisme' zal vooral ingaan op evenementen en toeristische trekpleisters in het gebied. 

Verkoopt City Mondial ook VVV bonnen?
Ja, sinds mei 2013 verkopen wij ook VVV Bonnen. Indien u een grote hoeveelheid aan bonnen nodig heeft raden wij u aan dit vooraf te reserveren. 

Let op! Wij accepteren geen VVV Bonnen als betaling voor onze producten en diensten. 

U kunt bij ons ook waardebonnen voor de Ooievaart (rondvaart) kopen.

Voor Ondernemers