Activiteiten festival De Betovering

Cultuur
15 september 2021

Het is bijna weer zo ver… Festival de Betovering! Tijdens de Herfstvakantie tussen 15 en 23 oktober 2021 kunnen alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar zich weer onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater in heel Den Haag!

Programma op maat & begeleidend theaterbezoek in stadsdeel Centrum

Wil je met een groep kinderen naar het festival maar heb je hulp nodig met het maken van een keuze uit het programma? Dan helpen we je graag met het maken van een programma op maat. Wil je met een groep komen? Dan bieden we een begeleidend theaterbezoek.

Voorafgaand aan het festival komen we ook graag langs voor een gesprek of presentatie. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met wijkbijeenkomsten, groepslessen of koffieochtenden.  

Neem contact met ons op via: iedereenwelkom@debetovering.nl

Programma activiteiten uitgelicht

- Gratis voorstellingen in Bibliotheek Transvaal

- Theater de Vaillant

theater de Vaillant pakt uit met de voorstellingen Hiep Hiep… Amboula van Yalla Yalla en Kleur beweegt jou van Lonneke van Leth. Daarnaast is het weer Feest met Anansi tijdens de workshop en activiteitenmiddag.

  

1) Speurtocht tijdens de Betovering

Dankzij kunstenaar Lotte Verweij verschijnen er tijdens de Betovering overal kleine deurtjes in de stad. Wat doen ze daar? Welke fantasieplekken liggen er verscholen achter deze deuren? Lotte heeft vier speurtochten ontwikkeld in Morgenstond, Moerwijk, Transvaal en de Schilderswijk. De plattegrond van de speurroute vind je o.a. bij de bibliotheken Transvaal, Schilderswijk, Escamp, Theater Dakota en theater de Vaillant.

Wilt u gratis speurroutes uitdelen aan ouders en kinderen? Stuur een mailtje aan iedereenwelkom@debetovering.nl

Je kunt de routes lopen van za 16 t/m za 23 oktober.

Knutsel je eigen deur naar waar!

  • Wil jouw organisatie een aantal gratis deurtjes bouwplaten ontvangen? Laat het ons dan weten via iedereenwelkom@debetovering.nl
  • Wil jouw organisatie een uitgiftepunt zijn voor gratis bouwplaten voor kinderen uit je buurt? Laat het ons dan weten via iedereenwelkom@debetovering.nl
  • Wil jouw organisatie een workshop boeken waarbij de kinderen aan de slag gaan met de deurtjes-bouwplaten onder begeleiding van een workshopdocent van De Betovering? Voor meer informatie en het boeken van een workshop iedereenwelkom@debetovering.nl

 

Wie

Kinderen