Kom jij de Buurtstichting versterken?

Wonen
23 februari 2022

Wat doet de buurtstichting?

Wij zetten ons in voor sociale binding en vergroening van Schilderswijk-West. Dat doen we door allerlei activiteiten en projecten te organiseren voor en door bewoners op de Jacobahof, Buurttuin Zusterstraat, Andy's Speeltuin en gewoon op straat. De Stichting wil de komende tijd groeien om nog meer gedaan te krijgen. Wij heten nu nog Stichting Jacobahof, maar willen ons breder gaan inzetten voor de buurt. Daar hoort ook een nieuwe naam bij. 

Doe mee!

Het bestuur van de Stichting zoekt versterking van minstens twee leden. Houd je van de wijk, vind je gezelligheid, cultuur en vergroening belangrijke thema's? Ben je daarnaast goed in communicatie (online of offline), praktische zaken regelen, financiën of mensen aan je binden? Stuur ons dan een berichtje, dan kletsen we verder! Wij zoeken iemand die in of nabij Schilderswijk-West woont. 

Heb je interesse in een bestuursfunctie? Stuur dan een mailtje naar info@jacobahof.org onder vermelding van "Ik heb interesse in een bestuursfunctie".

We zoeken ook vrijwilligers!

heb je groene vingers? Houd je van gezelligheid? Heb je een hart voor de wijk? Wil je vooral doen? Meld je dan aan als vrijwilliger van de Buurtstichting. We zoeken altijd mensen die zich voor allerlei activiteiten en klusjes willen inzetten. Dan kan van alles zijn, zoals tuinieren, catering verzorgen, flyers maken, af en toe een knutselmiddag voor kinderen organiseren, en ga zo maar door!

Klik hier als je je wilt aanmelden als vrijwilliger.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren