De Put: nieuw asfalt

Wonen
23 augustus 2022

De Spooronderdoorgang ‘De Put’ tussen de Vaillantlaan en de Calandstraat krijgt nieuw asfalt. Het werk gebeurt in het weekend van 16 tot 19 september 2022.

Het asfalt van de Spooronderdoorgang ‘De Put’ heeft gevaarlijke scheuren en is in slechte staat. Daarom voert de gemeente werk uit.

Wat er gaat gebeuren

Het asfalt van de ‘De Put’ wordt vervangen. Ook een deel van het kruispunt met de Parallelweg en de middenberm van de Calandstraat bij de kruising met de Waldorpstraat krijgen nieuw asfalt.

Planning

Het werk start op vrijdagavond 16 september om 20.00 uur duurt tot maandagochtend 19 september 2022 6.00 uur. De werkzaamheden gaan vrijdagnacht door en, als dat nodig is, ook zaterdagnacht. De werktijden overdag zijn van 6.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens het werk zijn er omleidingen voor automobilisten. Er zijn geen omleidingen voor fietsers, voetgangers of openbaar vervoer.

Omleiding autoverkeer

Autoverkeer rijdt om:

  • via de Neherkade, Erasmusweg, Moerweg, Soestdijksekade, Zuiderparklaan, Loosduinsekade (de rode en de blauwe route)
  • voor de Parallelweg via de Vaillantlaan, Hoefkade en Koningsstraat (groene route)

Hulpdiensten

Hulpdiensten (ambulances, brandweer en politie) moeten tijdens het werk bewoners goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken. Zo kunnen hulpdiensten er bij nood goed langs.

Veiligheid

De gemeente probeert ervoor te zorgen dat het werk veilig gebeurt. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Houd kinderen daar weg.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het werk? Stuur dan een e-mail naar het Ingenieursbureau Den Haag via GOW@denhaag.nl. Zet in uw mail dat het gaat om het werk aan de Spooronderdoorgang ‘De Put’.

Of neem contact op met de gemeente.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren