Ontmoeting met burgemeester / wethouders

Sociaal
3 mei 2023

Het college van burgemeester en wethouders wil graag dichtbij en benaderbaar zijn voor bewoners en ondernemers. Wil luisteren en actie ondernemen voordat zorgen problemen worden. We brengen daarom de komende maanden een bezoek aan alle stadsdelen. Dinsdagavond 30 mei willen wij graag horen wat er speelt in de wijken Rivierenbuurt, Stationsbuurt, Schilderswijk en Transvaal.

Wij nodigen u van harte uit om op 30 mei hierbij aanwezig te zijn.

Programma

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag. Het programma start om 19.30 uur. Tijdens het programma stelt wethouder Arjen Kapteijns het college van burgemeester en wethouders aan u voor en vertelt kort iets over het coalitieakkoord. Ook vertelt een aantal mensen uit het publiek iets over een voor hen belangrijk thema in het stadsdeel. Daarna heeft u de mogelijkheid om informeel in gesprek te gaan met elkaar en met de burgemeester en wethouders. Het programma eindigt om 21.00 uur.

Komt u ook?

We stellen het zeer op prijs als u bij het programma in Theater De Vaillant aanwezig kunt zijn. Deze uitnodiging kunt u delen met anderen in de wijken Rivierenbuurt, Stationsbuurt, Schilderswijk en Transvaal. 

Er is plek voor maximaal 140 personen.

Kunt u ons vóór 24 mei 2023 laten weten of u komt?

U kunt zich aanmelden via deze link.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk